Стила на звездите претърпява значителна промяна през годините и е наистина изумително

...
Стила на звездите претърпява значителна промяна през годините и е наистина изумително
Коментари Харесай

Модерно ПАДЕНИЕ: 20 от НАЙ-ЛОШИТЕ звездни прически

Стила на звездите претърпява забележителна промяна през годините и е в действителност удивително какъв брой необичайно и друго са изглеждали тогава, когато са създали своя дебют в Холивуд, в сравнение с в този момент. Просто погледнете модата, прическата и грима им. Драстична смяна, нали?

Днес към този момент са се отказали от остарелия си външен тип, търсейки жанр, който им отива най-вече. Ако намерят съвършения, сигурно ще наподобяват по-шикозно, по-младолики и по-привлекателни. Някои от най-горещите имена, които са претърпели огромни промени в стила? Дженифър Лопес, Парис Хилтън, Меган Фокс или Кайли Дженър!

Днес обаче, ще се фокусираме върху прическите на звездните имена и по-конкретно 20 от най-лошите прически, за които те не биха могли да се оправдаят. Те са странни, откачени и ни карат да си зададем въпроса " ЗАЩО "...

Спомняте ли си неуместно огромната прическа на Дженифър Лопес на церемонията по връчването на " Оскар " -ите през 2002 година? Странната прическа на Кели Озбърн през 2007 година? Или полузавършената прическа, която Робърт Патинсън носеше на Comic Con през 2011 година? Вижте в галерията 20-те най-лоши звездни прически.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР